luni, 9 aprilie 2012

Penne cu piept de pui


Voi scrie retete doar pt o portie, portie exact ca in imaginea atasata


Se fierb pennele,dintr o cantitate de 500 gr penne,se pot face cam 2 portii

o lingura de ulei
o jumatate piept de pui
3 felii de bostanel sau ardei gras(dupa preferinte)
ceapa fin tocata, cam o lingura
usturoi
sare, piper
smantana pt. gatit
sos de rosii(1 polonic)
penne


Se pune uleiul, se rumeneste pieptul de pui,se adauga sare, piper, cele 3 felii de bostanel taiate,ceapa, usturoi pisat cam jum de lingurita,smantana (sa zic 2 polonice de smantana, dar e in fct, de cat de consistent vreti sa fie sosul), sosul de rosii,iar se adauga putina sare si piper deoarece smantana de gatit e dulce,si la sf. pennele(masura mea pt o portie e o farfurie de ciorba plina cu penne).
Se lasa sa fiarba pana ce sosul se leaga...sunt super bune, consistente si foarte repede de gatit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu